Få en personlig

IT-konsulentEn kvalificeret partner

Hos MR support handler det om mere end at komme med kvalificerede råd og vejledning. Vores sigte peger højere end den laveste fællesnævner, fordi målet er at løfte dit eller jeres potentiale bedst muligt.

Og det kan vi kun garantere ved at gå ind i samarbejdet med indsigt og omhu fra dag 1.

Vi møder jer eller jeres virksomhed ikke bare som eksperter og rådgivende softwarekonsulenter. Vi er jeres IT-partnere og stiler mod at løfte jeres potentiale på alle fronter, vi kan. Det er sådan, vi betragter ikke bare software men hele IT paraplyen.

 

Med en erfaren og professionel IT-konsulent bag din ryg, står din du eller din virksomhed og jeres IT-systemer ikke bare mere sikre, hvis uheldet skulle være ude. I har også mulighed for at drage nytte af MR supports ekspertviden indenfor vidtrækkende områder såsom systemopbygning, lovmæssige krav, kundens behov, medarbejderindlæring af IT-programmer og ikke mindst alle facetter af ansvarlig IT-sikkerhed — alt tilpasset og skræddersyet netop din virksomheds størrelse og økonomiske muligheder.

Skræddersyet eksperthjælp


Skræddersyet eksperthjælp

Vores mål som IT-konsulenter er derfor ikke bare at dele ud af vores ekspertise indenfor det faglige og det tekniske. Vi tager også højde for din virksomheds markedssituation, tekniske muligheder og eventuelle begrænsninger med det formål at forbedre og optimere jeres arbejdsprocesser bedst muligt.


Foruden at rådgive og facilitere i forbindelse med IT-sikkerhed, så er vores fornemste hensigt som IT-konsulenter at strømline dig eller dine medarbejderes arbejdsgang således, at alt fra daglige arbejdsopgaver til store projekter og overordnede mål nås på så effektiv og gnidningsfri en måde som muligt.


Derfor fokuserer vi hos MR support altid på at tage udgangspunkt i netop jer eller jeres virksomhed. Fordi ingen virksomhed er person ens, og det er sjældent, at to skal have den samme IT-løsning og rådgivning.

Sikkerhedsrådgivning fra eksperterVores IT-sikkerhedsrådgivning tager altid udgangspunkt i din virksomheds situation og de problemområder, I står med i øjeblikket. Det er dog med øjet vendt mod den fremtidige sikring af jeres IT, vi fremadrettet konsulterer og rådgiver.


IT-sikkerhed i Danmark såvel som i resten af norden er et felt i konstant udvikling, og derfor er det også vigtigt med sparring og rådgivning, der tager højde for fremtiden. Derfor er det også vigtigt med en IT-sparringspartner, der kan rådgive jer ud fra, hvor I står nu og hvor I står i fremtiden.


Det kan for eksempel være områder og gaps, I skal være opmærksomme på, når I som virksomhed bevæger jer ud i nye foretagender eller diversificere mod nye muligheder.


Eller jeres tilfælde kan være det modsatte, hvor alting går fint, men pludselig udvikler teknologien rundt omkring jer på en sådan måde, at hackere og andre med dårlige hensigter får nye døre ind til jeres IT-systemer.

Her er det især vigtigt med IT-sikkerhedsrådgivning, der kender til de udviklinger og risici, I står med.

Lad os arbejde sammen!


Ring til os nedenfor